Ministerul Finantelor va prezenta, miercuri, in sedinta de Guvern, forma finala a contractului de privatizare a CEC, bancile ramase in cursa pentru CEC avand la dispozitie opt zile de la aprobarea de catre Executiv a contractului pentru depunerea ofertelor financiare imbunatatite.
"Guvernul va aproba in sedinta din acestaa saptamana forma finala a conrtactului de privatizare a CEC, dupa ce Ministerul FInantelor a reusit sa obtina toate avizele necesare", a declarat ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, citat de NewsIn.

Forma finala a contractului de privatizare a CEC ar trebui sa contina decizia Guvernului roman referitor la o eventuala renuntare a pachetului de 25% detinut la CEC si dupa privatizare. seful Comisiei de privatizare a CEC, ministrul finantelor, Sebastian Vladescu, declara in luna octombrie ca "problema in aceasta privatizare consta in modalitatile prin care statul roman incearca sa pastreze pachetul de actiuni de la CEC".

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.