Fondul de investitii APN/UKA European Retail Trust a achizitionat centrul comercial City Mall, pentru 103,5 milioane de euro, a anuntat compania Victoria Holding, fostul proprietar al centrului.
Australienii au preluat centrul comercial prin achizitionarea partilor sociale ale Victoria Holding. "Date fiind evolutia spectaculoasa a sectorului de retail si interesul deosebit al retailerilor internationali pentru piata romaneasca, consideram ca exista in acest moment o imensa oportunitate de intensificare a ofertei de retail", a aratat directorul companiei King Sturge in Rmania, Mark Mannering, informeaza NewsIn. King Sturge este o companie de consultanta si servicii imobiliare prezenta in Romania din 2005.

Rece, in cadrul City Mll a fost inaugurata zona de cinematografe City Cinema, care ofera 138 de locuri. In decembrie, in cadrul centrului comercial se va deschide un magazin din reteau Sprider, de 1500 de metri patrati.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.