Ministrul Zsolt Nagy a cerut conducerii Credit Suisse First Boston (CSFB) anularea, cu acordul partilor, a contractului de consultanta financiara si i-a invitat pe reprezentantii acesteia "pentru o discutie la cel mai inalt nivel", informeaza un comunicat al Ministerului Comunicatiilor.
�Am initiat acest demers deoarece listarea la Bursa a actiunilor Romtelecom este un proces care nu poate avea loc fara deplina incredere a potentialilor investitori. Orice urma de indoiala cu privire la derularea acestuia poate afecta serios IPO-ul, iar statul roman risca sa esueze in atingerea obiectivului sau de maximizare a profitului. in cazul in care reprezentatii CSFB vor fi de acord cu propunerea noastra, procesul de selectie va fi reluat confrm procedurilor legale�, a declarat ministrul Zsolt Nagy.

Ministrul a mai anuntat ca tot joi a fost inaintata catre conducerea CA~IB Corporate Finance Beratungs Ges.m.b.H. o scrisoare cu privire la contractul privind serviciile financiare pentru vanzarea pachetului de actiuni detinut de statul roman la Societatea Nationala Radiocomunicatii SA., "care este in vigoare, dar nu si in derulare, propunandu-se amanarea intrarii acestuia in derulare pana la clarificarea situatiei existente".


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.