Companiile ar putea depune, de la 1 ianuarie 2007, declaratiile pentru administratiile financiare in forma electronica, a anuntat directorul din cadrul Agnetiei Nationale de Administrare Fiscala, Robert Hofnar.

Fiscul intentioneaza sa aplice un program electronic pentru depunerea declaratiilor de catre contribuabilii persoane juridice, in prima faza fiind vizati cei din Bucuresti si Ilfov.

"Fiecare agent economic trebuie sa obtina un certificat digital de inregistrare pentru a accesa sistemul electronic. Certificatul va fi dat gratuit si nu va putea fi folosit decat pentru depunerea declaratiilor, iar reglementarile vor fi similare cu cele din cazul semnaturii electronice", a precizat oficialul din ANAF, citat de NewsIn. Pentru a primi certificatul digital de inregistrare, agentii economici trebuie sa se prezinte la administratiile financiare pentru a face dovada identitatii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.