Astazi iti propunem sa te urci in Dacia pentru o calatorie in timp. Pentru ca vrem sa sarbatorim. Vrem sa ne amintim pentru un moment ceea ce am trait impreuna in ultimii 40 de ani.

Iti propunem o conventie: te urci int-o masina ta Dacia, care nu poarta un nume de cod, ci este un simbol al tuturor modelelor si al istoriei noastre.

Acum ca te-ai urcat, interiorul iti e familiar, la fel volanul, pedala de acceleratie sau zgomotul motorului.

Acum ca ai inchis portiera inchide ochii si apasa pe pedala: primul pas al omului pe luna, primul zece al Nadiei, primul videoclip MTV, ramasitele zidului Berlinului, prima calificare in optimi in campionatul mondial de fotbal… Daca te uiti mai atent poate te poti vedea si pe tine: in prima zi de scoala, la prima lectie de condus, sau in primul drum la mare, in viata de zi cu zi dar si in momentele importante ale istoriei de 40 de ani de cand suntem impreuna.

Sarbatorim primii nostri 40 de ani si ne incanta momentele traite alaturi de tine. Asa cum ne bucuram de ceea ce vom trai de azi inainte! Vino sa sarbatorim impreuna intre 17 noiembrie si 18 decembrie 2006 in toate showroom-urile Dacia! Vino cu talonul Daciei tale!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.