Grupul franco-olandez Air FranceKLM intentioneza sa puna bazele unei noi companii specializata in transportul aerian de cost redus, pentru a veni in intampinarea pietei de agrement in continua dezvoltare, a anuntat vineri compania.

Air FranceKLM analizeaza posibilitatea dezvoltarii subsidiarei sale transavia.com, care ofera transport aerian la pret redus din Franta catre destinatii foarte cautate precum Maroc, Tunisia si Spania.

Aceasta noua companie va fi detinuta in masura de 60% de Air France si de 40% de catre societatea subsidiara KLM, transavia.com, urmand a fi lansata la in primavara anului 2007. Air FranceKLM a confirmat astfel un raport al cotidianului francez La Tribune.

"Aceasta initiativa se va potrivi perfect in cadrul strategiei de crestere a transavia.com, care planuieste de mult timp sa isi extinda activitatea in afara Olandei", a declarat grupul intr-un comunicat, potrivit NewsIn.

Lansarea acestui proiect va fi supusa aprobarii consiliului de administratie al Air France la data de 22 noiembrie 2006.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.