Sapte Seri a devenit oficial, primul partener in Romania, al CTS EVENTIM AG, cea mai mare companie de live entertainment din Europa, care se ocupa de promovarea si vanzarea efectiva, anuala, a peste 40 de milioane de bilete, pentru aproximativ 100 000 de evenimente.

Compania CTS EVENTIM AG este cel mai important jucator de pe piata de ticketing a spectacolelor live si entertainment, aria sa de activitate cuprinzand atat domeniul ticketing-ului cat si cel al productiei de evenimente live.

Intrarea pe piata romaneasca a EVENTIM, companie cu o cifra de afaceri de 256 milioane euro si un profit de 32 milioane euro, in 2005, va face cunoscuta intregului continent viata culturala din Romania, dand in acelasi timp posibilitatea romanilor de a participa la orice eveniment din Europa. Un alt plus pe care acest nou sistem il aduce, este legat de caracterul simultan al tranzactiilor cu bilete, indiferent de punctul in care va aflati, serviciile EVENTIM putand fi accesate prin intermediul internetului sau direct in centrele companiei, aflate in mall-uri, marile lanturi de retail, etc.

Prin parteneriatul cu EVENTIM, evenimentele romanesti vor fi promovate in 13 tari europene, printr-o retea de 450 parteneri online Premium si peste 30 000 de parteneri care vand bilete prin sisteme online ale CTS, biletele fiind distribuite prin mai mult de 5 000 de puncte de vanzare.

"Ne bucuram ca am reusit sa finalizam acest proiect de colaborare cu EVENTIM si suntem siguri ca aceasta prezenta pe piata, va asigura industriei de entertainment si leisure un plus de transparenta si omogenitate. Decizia EVENTIM de a alege Sapte Seri ca prim partener in Romania, ne onoreaza si ne intareste convingerea valorii pe care Sapte Seri o detine pe piata romaneasca a ghidurilor de informatie culturala si petrecere a timpului liber.", declara Andras Kovacs, Director General Sapte Seri.

Activitatea EVENTIM de promovare si vanzare a biletelor la evenimente de orice natura, de la spectacolele de opera si pana la Campionatele Mondiale de fotbal, precum FIFA World Cup 2006, este completata de organizarea de concerte live pentru artisti precum Rolling Stones, U2, Madonna si Genesis.

Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.