Cladiri de birouri, spatii rezidentiale, centre de conferinte, precum si trei hoteluri de patru si cinci stele. Acestea sunt tintele managerul britanic de proiecte imobiliare Willbrook Management International care are ca obiectiv atingerea unui portofoliu imobiliar in Romania in valoare de doua miliarde de euro

Britanicii de la Wilbrook au scos la vanzare primul lor proiect imobiliar din tara noastra, precedentele fiind inchiriate. Prima oferta a grupul o reprezinta locuintele de lux plasate in ansamblul in rezidential "Oxford Gardens", investitie amplasata in nordul capitalei in valoare de 165 milioane de euro.

Pretul locuintelor oscileaza intre 700.000 de euro si 1,5 milioane de euro, iar pana in prezent sunt deja facute rezervari pentru circa 30 de case, in "Oxford Gardens", a aratat presedintele companiei imobilare Regatta, Eduard Uzunov.

"Proiectul, in valoare de 165 de milioane de euro, este primul pe care compania il ofera spre vanzare in Romania. Proiectele anterioare au fost inchiriate catre ambasade, pentru corpul diplomatic sau de rezindentii straini", a aratat, potrivit NewsIn, directorul administrativ Wilbrook Management, Diana Voicu.

Ansamblul rezidental "Oxford Gardens" este amplasat in nordul Bucurestiului si cuprinde 200 de case, un club, numeroase zone verzi si un parc tematic de distractii, fiind asezat pe un teren de 18.000 de metri patrati.

Suprafata totala construita va fi de aproximatv 85.000 de metri patrati, pentru aceasta prima faza care cuprinde cele 200 de locuinte Managerul de proiect intentioneaza sa extinda proiectul pe un teren de 25.000 de metri patrati.

Clientii pe care ii are in vedere compania britanica fac parte din segmentul mediu-superior si superior. "Proiectele Willbrook se adreseaza oamenilor de succes, ocupati, dedicati carierei. Serviciile de mentenanta sunt dimensionate astfel incat preocuparea locatarilor pentru securitatea si intretinerea vietii lor sa fie minima", a mai spus Voicu. Proiectul este promovat de compania imobilara Regatta. Vanzarile vor incepe in septembrie 2007, cand casele vor fi date in receptie".

Locuintele cuprinse in viitorul ansamblu rezidential sunt de trei tipuri, respectiv case insiruite, case cuplate si case individuale. Acestea au suprafete cuprinse intre 300 si 1200 de metri patrati de spatiu construit, beneficiaza de terenuri cu suprafete cuprinse intre 300 si 600 de metri patrati, iar casele indivuale au garaje cu cate doua locuri de parcare, a aratat arhitectul Bruno Andresoiu, din cadrul companiei de arhitectura Igloo Design, care a proiectat "Oxford Gardens".

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.