Oferta Erste Bank de preluare a actiunilor Bancii Comerciale Romane (BCR) de la salariatii-actionari, este unica si nu va fi repetata, indiferent cat din pachetul de 8% va fi obtinut de banca austriaca, potrivit directorului din departamentul de strategie al grupului, Arjen Janmaat.

"Este o oferta unica, care nu va fi repetata. Vrem sa terminam formalitatile pana la sfarsitul anului", a mai spus oficialul bancii austriece, citat de NewsIn. Pana luni, 6 noiembrie, toti salariatii - actionari ai liderului pietei bancare romanesti vor primi oferta de cumparare sau de schimb al actiunilor, a adaugat Janmaat. "Credem ca pretul oferit de noi este unul corect", a precizat Arjen Janmaat.

Banca austriaca a lansat, marti, o oferta de cumparare a actiunilor detinute de salariatii BCR sau de schimb cu actiuni Erste Bank - oferind un titlu Erste pentru sase actiuni BCR - si a mentionat posibilitatea listarii titlurilor Erste Bank pe Bursa de Valori din Bucuresti.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.