Familia Stolojan vinde Complexul Clabucet Sosire din Predeal pentru ca momentul este favorabil obtinerii unui profit substantial

"Vindem acest complex pentru ca nici unul dintre copiii mei nu vrea sa se ocupe de el si pentru ca, dupa zece ani, investitia a ajuns la maturitate si proprietarii vor sa marcheze cistigul", ne-a declarat Theodor Stolojan.

El a apreciat ca data fiind cresterea foarte mare a valorii de vinzare a terenurilor si constructiilor, dar si succesul tot mai mare al turismului, momentul instrainarii este foarte potrivit pentru a obtine un profit bun.

"Am facut investitia pentru copii, iar banii obtinuti din vinzarea complexului vor fi la dispozitia lor. Ei vor decide ce vor face cu banii, dar sigur nu ii vor irosi pe masini sau diamante, ci ii vor reinvesti", a precizat Theodor Stolojan. Pretul solicitat de proprietari pentru Complexul Clabucet este de 11,4 milioane de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.