Proces. Gigi Becali, finantatorul Stelei, ar putea ramane fara fabrica de armament de la Dragasani
Oficiul Participatilor Statului si Privatizarii in Industrie(OPSPI) l-a dat in judecata pe Becali, acuzandu-l ca nu a respectat contractul de privatizare a societatii, prin intarzierea programului de investitii prevazut in acest contract. Primul termen al procesului este prevazut pentru saptamana viitoare. Potrivit contractului de privatizare, finantatorul Stelei trebuia sa faca la Uzina Mecanica Dragasani investitii insumand trei milioane euro, ceea ce nu s-a intamplat.

Aceasta poate atrage masura extrema de anulare a privatizarii, iar Becali risca sa ramana fara uzina ce are ca prim obiect de activitate, fabricarea cartuselor pentru mitraliere. Uzina Mecanica Dragasani a fost scoasa la privatizare in anul 2003, de catre OPSPI, iar in 2004, Gigi Becali si Asociatia Salariatilor au achizitionat pachetul integral de actiuni, la pretul de 139 miliarde lei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.