Din vara s-a tot zvonit ca Sorin Ovidiu Vantu vrea sa cumpere MTV Romania. Surse apropiate omului de afaceri au dat ca sigura semnarea zilele trecute a contractului de vanzare-cumparare. Negocierile au demarat in aceasta vara, insa contractul nu a putut fi semnat la acea vreme, intrucat postul-mama din Londra nu a dat unda verde vanzarii catre Vantu.

"Au fost discutii in urma cu cateva luni in privinta preluarii MTV Romania de catre Sorin Ovidiu Vandu de la Adrian Anghel. Numai ca nu s-au finalizat, usa ramanand deschisa. S-au mai aratat interesati si alti investitori, din Grecia si din Israel. S-au vehiculat sume de pana la o jumatate de miliard de euro", ne-a declarat un apropiat al lui Anghel. In ultima vreme, Vantu s-a facut remarcat pentru "apetitul" sau de a achizitiona si lansa produse media printre care: Realitatea TV, Trustul Catavencu, Romantica, Agentia NewsIn.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.