Crescandu-le veniturile in urma introducerii cotei unice de impozitare, romanii se inghesuie sa cumpere aparate electronice si electrocasnice in rate. Pe baza serviciului "credit doar cu buletinul in limita a 20 milioane de lei", peste 100.000 de romani au cumparat in 3 luni produse din magazinele Altex.

"Am decis dublarea limitei de acordare a creditului doar cu buletinul, de la 20 milioane lei la 40 milioane lei, avand in vedere popularitatea de care s-a bucurat in randul romanilor acest serviciu", a declarat Dan Craciun, reprezentantul grupului Altex. Conditiile necesare pentru a beneficia de aceasta creditare sunt aceleasi: pot obtine credit cetatenii cu varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani, care realizeaza un venit minim lunar de 2.250.000 lei. Presedintele Altex, Dan Ostahie, a anuntat ca, la inceputul lunii martie, grupul va lansa o campanie de credit de consum.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.