Bossul MediaPro, Adrian Sirbu, continua revolutia in cadrul imperiului publicatiilor trustului, ultima decizie fiind inchiderea revistei "Apropo"

La doar citeva zile de la plecarea directorului general Publimedia International, Dragos Stanca, Sirbu a considerat, in urma unor analize financiare, ca revista in cauza nu mai merita sa existe pe piata. Contactat de "7 plus", Costi Rogozanu, de ieri fost redactor-sef al "Apropo", a declarat ca decizia de inchidere a revistei ii apartine exclusiv lui Adrian Sirbu si a fost luata pe considerente financiare. "Cifrele din ultima vreme spun ca afacerea nu a mers. Din punct de vedere editorial, revista era impecabila. Decizia de inchidere a revistei s-a luat in mod civilizat, ne-a fost comunicata azi (n.n. - ieri) chiar de domnul Sirbu. A fost decizia unui singur om, a celui care are banii", a afirmat Rogozanu.

Acesta a tinut sa infirme zvonurile aparute ieri potrivit carora motivul real al hotaririi luate de Adrian Sirbu ar fi fost refuzul redactiei de a se supune unei cenzuri editoriale. "Nu a existat nicio implicare in legatura cu continutul revistei. Ar fi fost o jignire la adresa oamenilor din redactie", a precizat fostul redactor-sef al "Apropo".

Reamintim ca "Apropo" a fost lansata in urma cu doi ani, pe piata media, ca ghid tv, fiind relansata in aprilie anul acesta.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.