La doar citeva zile de la plecarea directorului general Publimedia International, Dragos Stanca, Sirbu a considerat, in urma unor analize financiare, ca revista in cauza nu mai merita sa existe pe piata. Contactat de "7 plus", Costi Rogozanu, de ieri fost redactor-sef al "Apropo", a declarat ca decizia de inchidere a revistei ii apartine exclusiv lui Adrian Sirbu si a fost luata pe considerente financiare. "Cifrele din ultima vreme spun ca afacerea nu a mers. Din punct de vedere editorial, revista era impecabila. Decizia de inchidere a revistei s-a luat in mod civilizat, ne-a fost comunicata azi (n.n. - ieri) chiar de domnul Sirbu. A fost decizia unui singur om, a celui care are banii", a afirmat Rogozanu.

Acesta a tinut sa infirme zvonurile aparute ieri potrivit carora motivul real al hotaririi luate de Adrian Sirbu ar fi fost refuzul redactiei de a se supune unei cenzuri editoriale. "Nu a existat nicio implicare in legatura cu continutul revistei. Ar fi fost o jignire la adresa oamenilor din redactie", a precizat fostul redactor-sef al "Apropo".

Reamintim ca "Apropo" a fost lansata in urma cu doi ani, pe piata media, ca ghid tv, fiind relansata in aprilie anul acesta.