RomTelecom a achizitionat tehnologia care ii va permite sa se lanseze pe piata serviciilor de televiziune digitala. Prin noua achizitie, compania va oferi servicii integrate: telefonie, internet si televiziune
RomTelecom a anuntat ca a achizitionat sistemul Video Guard pentru televiziune digitala furnizat de compania britanica NDS. Noua platforma va fi lansata la inceputul anului viitor in Romania, iar NDS Video Guard va proteja continutul serviciilor digitale oferite abonatilor. "Suntem multumiti de alegerea facuta. NDS ne poate oferi cea mai buna tehnologie cu solutii complete si inovative", ne-a declarat George Argentopoulos, director operatiuni RomTelecom. Dupa lansarea pe piata televiziunii digitale, RomTelecom va acoperi toata gama de servicii: voce (telefonie fixa), date (internet) si continut (televiziune digitala).

Anul trecut, compania a dezvoltat serviciile de internet de banda larga si a lansat produse combinate de telefonie si internet. Dezvoltarea serviciilor de internet a dus la scaderea preturilor serviciilor. Daca primul produs ADSL era disponibil anul trecut la un pret de aproximativ 70 de euro lunar, abonamentele pentru aceste produse incep acum de la 15 euro. Pana in prezent, RomTelecom are peste 70.000 de conexiuni ADSL contractate, oferind Internet de banda larga in peste 200 localitati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.