In 2005, productia de conserve din carne s-a cifrat la circa 23.000 de tone, cu o valoare estimata de 161,9 milioane lei. Pentru 2006, cresterea valorica a pietei este estimata la circa 10%, conform Romalimenta, informeaza Mediafax.
Reprezentantii companiilor din piata preconizeaza o crestere in volum a productiei totale de pana la 35%, avans determinat de investitiile realizate pentru cresterea calitatii produselor si diversificarea sortimentelor. "Comparativ cu anul 2005, piata conservelor din carne va avea o crestere de 35%, pe fondul diversificarii ofertei, dar si a calitatii sporite a produselor oferite", a declarat Adina Popa, directorul de marketing al producatorului Hame Romania.
Reprezentantii producatorului de conserve Scandia Sibiu apreciaza ca in acest an sectorul va inregistra o crestere in volum de 20-25%, cel mai important factor de evolutie fiind cresterea calitatii produselor din categoria conserve de carne, pe toate segmentele de pret.
In intervalul mai 2005-mai 2006, cele mai vandute conserve au fost cele din carne de porc, cu o valoare de 34,8% din total.
Despre autor:
Sursa: Curierul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Românii de la Rottaprint se extind în internațional: comenzi în 14 țări, în 2023
Sursa: retail.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Transformă-ți grădina într-un paradis: 10 obiecte de decor potrivite pentru...
Sursa: garbo.ro
-
Când nu mai poți avea încredere în nimeni... ai încredere în sufletul tău
Sursa: kudika.ro
-
Raiffeisen Bank va folosi un instrument digital realizat de iFactor pentru...
Sursa: futurebanking.ro
-
Amânare în dosarul 2 mai: Judecătoarea a cerut să fie retrasă din dosar
Sursa: wall-street.ro