Un numar de zece banci private sunt interesate sa incheie conventii cu Casa Nationala de Pensii (CNPAS) pentru plata pensiilor in cont bancar, iar negocierile vor incepe de la 1 octombrie, a declarat pentru NewsIn secretarul general al CNPAS, Stefana Aghergheloaei. "Pana in prezent, un numar de zece banci s-au aratat interesate de conditiile in care se va face plata pensiilor prin cont si sunt dispuse sa negocieze cu noi modalitatile de plata", a spus Stefana Aghergheloaei.

CNPAS nu a demarat inca procedurile de negociere cu bancile, discutiile fiind programate sa inceapa de la 1 octombrie. "Reprezentantii bancilor interesate sa incheie un contract cu CNPAS sunt invitate sa ne faca cunoscut acest lucru prin orice cai: fie sa se prezinte personal la sediul nostru, fie sa ne trimita un mail sau sa ne dea un telefon", a spus secretarul general al CNPAS.

Potrivit ordonantei de Guvern 69/2006, pentru modificarea si copletarea legii pensiilor, bancile private care sunt interesate sa efectueze plata pensiilor prin cont vor primi un comision de maximum 0,15% din suma virata.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.