Daca aveti un venit lunar de peste 1.000 de euro, atunci puteti deveni beneficiarul unui card de credit Gold

Aproximativ 10-15% din detinatorii de carduri de credit beneficiaza de produse premium, in speta cardurile Gold. Acestea se adreseaza managerilor companiilor mari, in special multinationalelor, avocatilor, notarilor, diplomatilor, in general acelor persoane care calatoresc mult si au un venit lunar de peste 1.000 de euro.

Avantaje

Daca veti intra in grupul celor care detin un card Gold, atunci veti beneficia automat de o serie de avantaje. Daca ati pierdut biletul de avion sau sejurul de vacanta, veti fi despagubit. Acelasi lucru se va intimpla daca vi se pierd bagajele, daca se anuleaza zborul sau daca veti pierde actele.

Ce drepturi mai aveti? Pai detinatorul de MasterCard Gold primeste in maximum 48 de ore o suma cash de 5.000-6.000 de euro daca si-a pierdut cardul. Asta pina intra in posesia altuia. Pachetul de servicii atasat acestui tip de card de credit contine asigurare medicala, asigurarea de viata, de accident pe timpul calatoriei, repatrierea ramasitelor pamintesti, servicii de asistenta juridica, despagubiri in cazul deturnarii avionului, servicii de asistenta personala, precum rezervari la restaurante sau de bilete la spectacole.

Daca ati ratacit bagajele pe un aeroport, atunci emitentul cardului Gold se ocupa de aceasta problema. Se asigura pina si pierderea cheilor sau a actelor de identitate. Mai mult, daca zborul a fost anulat, cazarea este suportata de emitentul cardului, si nu de posesor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.