Cu o investitie de patru milioane de euro, compania germana de software SAP va deschide in martie 2007 un centru global de consultanta (Global Delivery Center) la Bucuresti, pentru a sustine dezvoltarea serviciilor de consultanta SAP la nivel mondial, au anuntat miercuri reprezentantii companiei.

Centrul va oferi servicii de consultanta cu valoare adaugata pentru proiectele SAP din intreaga lume si in special din Europa, contribuind astfel la extinderea retelei globale de consultanti SAP. Compania vizeaza o forta de munca romaneasca de inalta calificare, care va furniza servicii eficiente si replicabile, sustin sursele citate. Centrul isi va incepe activitatea cu aproximativ o suta de consultanti, cu experienta in implementarea de proiecte ERP (planificarea resurselor intreprinderii) sau in domenii specifice de afaceri.

"SAP Romania va sustine deschiderea centrului de consultanta in Bucuresti. Echipa noastra va furniza suport in activitatea de recrutare si instruire a specialistilor centrului, precum si pentru instalarea acestuia intr-o noua locatie, anul viitor", a declarat citat de NewsIn, Valentin Tomsa, director general, SAP Romania.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.