Penthouse-ul reprezinta un apartament de lux situat la ultimul nivel al unei cladiri, beneficiind de spatii largi si terase generoase. Acesta imbina avantajul oferit de o vila cu cel facilitat de un apartament, terasa putand fi transformata in gradina. Fiind situat in oras, acesta ofera acces rapid catre toate punctele de interes ale orasului.

Luxul este definit nu numai prin calitatea finisajelor cat mai ales prin spatiile generoase oferite, lipsa vecinilor in imediata apropiere, luminozitatea si privelistea oferite de pozitia in imobil ( cea mai inalta pozitie)

Printre caracteristicile tehnice de care dispune un penthouse, putem mentiona: liftul cu acces exclusiv cu cartela, finisaje de cea mai buna calitate, locuri de parcare in garaj, spatii de depozitare, interfon, sistem de alarma, finisaje de calitate, ferestre cu priveliste larga, tavane inalte, bucatarie cu dotari moderne, bai confortabile, terase.

Acest tip de oferta este preferat de marii oameni de afaceri, directori de companii internationale, persoane foarte active. Acestia apreciaza pozitia oferita de imobil, fiind legati de oras prin prisma locului de munca, dar care doresc in acelasi timp sa beneficieze de avantajul unei vile in afara orasului - gradina, spatii largi, lumina naturala exceptionala. Aceste aspecte sunt relevate de concluziile unui studiu realizat de specialisti de la DTZ Echinox.
In functie de suprafata si locatie, aceste apartamente pornesc de la 600.000 euro si depasesc de cele mai multe ori 1.000.000 de euro.

Cererea pentru acest tip de produs a ramas constanta, existand intotdeauna persoane care dispun de o anumita forta financiara, astfel incat sa-si permita achizitionarea unui astfel de apartament de lux.

De regula, aceste apartamente sunt livrate "ca la carte" din punct de vedere al finisajelor, insa este necesara o investitie de ordinul a zeci de mii de euro pentru dotari si mobilier. In general, personele care prefera aceste tipuri de locuinte sunt angajati ai multinationalelor, directori, oameni de afaceri sau investitori.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.