Omul de afaceri George Padure a vindut compania Gepa Center, care detine spatiul fostului magazin Gepa Electro Center, catre firma americana Philadelphia Estate Resort, valoarea tranzactiei fiind estimata de surse din piata la 1,8 milioane euro. Padure a cesionat catre Philadelphia Estate Resort toate partile sociale ale companiei Gepa Center, tranzactie in urma careia vehiculul de investitii inregistrat in Statele Unite ale Americii a devenit asociat unic al firmei.

Surse din piata au declarat agentiei Mediafax ca Philadelphia Estate este un vehicul de investitii infiintat de investitori persoane fizice, avind capital romanesc si elen. Spatiul fostului magazin Gepa este inchiriat filialei din Romania a bancii olandeze ABN Amro. Gepa si-a inceput activitatea in 1998, avind initial ca principala activitate vinzarea de produse electrocasnice.

In anul 2002, compania si-a schimbat profilul de activitate, orientindu-se catre comercializarea produselor de mobilier decorativ si canapele din piele in detrimentul vinzarii de produse electrocasnice.Gepa a inchiriat mai multe spatii comerciale, situate in cartierul bucurestean Dorobanti, aflate in proprietatea firmei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.