Dealerii din Banie ai marcii cred ca vor iesi mai cistigati dupa trecerea uzinei din Craiova in proprietatea statului

De la preluarea Daewoo de catre statul roman, autoturismele produse de fabrica din Craiova pot fi considerate produse suta la suta autohtone. Pina la revinzarea fabricii catre un investitor strain, asa cum se preconizeaza, dealerii incearca sa prevada ce va urma in aceste luni in ceea ce priveste vinzarile si optica potentialilor cumparatori de autoturisme marca Daewoo.

Ei cred ca autoturismele se vor ieftini, sub amenintarea concurentei si a venirii unui nou investitor. "Preluarea fabricii de catre stat este un pas inainte, pentru ca factorul de decizie este statul roman, ceea ce este benefic in ceea ce priveste viitorul fabricii. Este si un pas spre stabilitate, deoarece situatia incerta de pina acum era si o frina in ce priveste vinzarile. Venirea unui alt investitor nu este un factor care sa determine scaderea preturilor la autoturisme. Practic, costurile de productie ramin aceleasi. Doar piata le va regla", a declarat Vasile Munteanu, director la Popeci Motors, unul dintre cei mai mari dealeri de autoturisme Daewoo din Craiova.

Cotidianul

Sursa: CotidianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.