Fara festivisme, compania olandeza Spar a deschis ieri la Arad primul sau magazin de tip supermarket din Romania

Situat in cartierul Aradul Nou, mai precis in Piata Garii, acesta este cel de al cincilea supermarket din municipiul Arad. Noul magazin are o suprafata totala de 720 metri patrati, din care 550 de metri patrati sunt alocati spatiului de vanzare, valoarea totala a investitiei ridicandu-se la aproximativ 1,5 milioane euro.

Magazinul are 360 de furnizori nationali si internationali, din care 20 sunt furnizori locali, oferind aproximativ 5.000 de produse, dintre care aproape jumatate sunt produse proaspete.

"Pentru locuitorii din aceasta zona a municipiului Arad deschiderea supermarketului inseamna un pas inainte pe linia unui comert civilizat. Sper ca magazinul sa isi onoreze firma si sa ofere cumparatorilor marfuri proaspete si de calitate si, nu in ultimul rand, la preturi rezonabile", a afirmat pentru Rompres, Nicolae Calmore, unul dintre primii cumparatori care a trecut pragul noului magazin.

Potrivit lui George Ceorneschi, director de marketing Sparin Romania, compania va deschide in acest an alte sase magazine in zona centrala si de vest a tarii, primul dintre acestea urmand sa fie inaugurat in septembrie la Resita. Obiectivul grupului este sa deschida 200 de magazine in Romania, pentru care si-a bugetat investitii de 350 de milioane de euro.

Compania Sar a fost fondata in anul 1932, in Olanda. In limba olandeza "De Spar" inseamna "Bradul de Craciun", a carui reprezentare este de altfel sigla acestei companii, care detine peste 15.000 de magazine in 34 de tari de pe patru continente. SPAR a avut in anul 2005 o cifra de afaceri de 27,9 miliarde euro.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.