Trei luni pe an, proprietarii de case din localitatile de la malul Marii Negre se pot considera norocosi. inchirierea locuintelor pe toata durata sezonului estival este un business care aduce profit maxim chiar si celor care isi declara veniturile din chirii la Fisc.

Calatorul abia sosit pe litoral este intampinat inca de la coborarea din tren de cei care fac afaceri imobiliar-turistice, an de an, fara a avea strategii de marketing ca la carte. Sunt suficiente cartoanele mari cu anunturi de inchiriere, tinute la vedere, in ciuda faptului ca multi nu detin autorizatii de la primarie. Asa lucreaza destui proprietari din judetul Constanta, fie ca detin o casa pe pamant ori un apartament in oras. Tarifele pot fi negociate, chiria unei camere pornind de la 30 RON, in timp ce un pret de 60 RON asigura si accesul la bucatarie. Pentru cei care merg in vacanta cu intreaga familie exista varianta inchirierii unui intreg apartament, cu sume cuprinse intre 100 si 150 RON.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.