Ar putea americanii sa plece in vacanta fara cele mai de pret accesorii tehnologice? Nu prea. Un studiu realizat de Asociatia Industriei de Turism din SUA si compania Synovate confirma acest lucru. In concediile din acest an, 86% din americani si-au luat cu ei in vacanta telefoanele mobile, iar 67% au bagat in geanta de voiaj si camerele foto digitale (cum altfel...). Cel mai "grav", insa, 24% din americani nu au plecat in calatorie fara laptop, iar 21% si-au "tras" in buzunar si un CD player.

In acest context, nu ne mai mira ca unii n-au lasat acasa nici DVD playerele portabile. Care este explicatia pentru aceasta tendinta de a lua de acasa, in vacanta, o serie de obiecte pe care le folosesti tot timpul anului?

Specialistii spun ca nevoia de a impartasi imediat experientele de vacanta cu prietenii, prin intermediul Internetului si al echipamentelor amintite mai sus, sta la baza mentalitatii noi - "nicio zi fara telefon sau laptop", mod de a gindi care nu se intilneste numai la americani, ci si in Europa sau Asia. Partea proasta este ca indivizii care pleaca atit de "dotati" in concediu nu prea lasa munca la o parte nici pe perioada vacantei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.