Firma Monte Carlo Palace urmeaza sa investeasca aproximativ 10 milioane de euro pentru constructia unui bloc de locuinte de 14 etaje din zona de nord a Capitalei, a declarat ieri Iulia Ilie, reprezentant al departamentului de marketing al societatii, pentru Mediafax

Blocul va fi construit pe un teren de aproape 5.000 de metri patrati pe strada Baiculesti, in apropiere de Piata Presei Libere. Imobilul va fi dispus pe o structura compusa din subsol, demisol, parter si 14 niveluri si va ofei 111 garsoniere si apartamente cu doua, trei sau patru camere. Pretul apartamentelor, ce variaza in functie de etaj si de pozitionarea camerelor, va fi cuprins intre 61.000 de euro si 246.000 de euro, fara TVA.

Pe langa apartamente, proiectul prevede amenajarea unei parcari ce va dispune de 132 de locuri si de o sala de fitness ce va functiona la demisolul cladirii. Lucrarile, ce vor fi executate de compania Comnord din Bucurest, au inceput luna acesata si sunt prevazute pentru finalizare in luna octombrie a anului viitor, a adaugat Iulia Ilie.

Printre facilitatile promise de noul imobil se numara supraveghere video, asigurarea pazei, iar locatarii vor dispune de servicii de curatenie a apartamentelor, plata facturilor pentru utilitati, baby-sitting si catering.

Finantarea proiectului va fi asigurata de firma Monte Carlo Palace si de HVB Bank, care va furniza si credite pentru achizitionarea de locuinte. Societatea Monte Carlo Palace a fost infiintata anul acesta special pentru derularea proiectului rezidential. Unicul asociat al firmei este omul de afaceri Christian Popescu-Strohlen, cetatean de origine romana rezident in Monaco.

Acesta deruleaza afaceri in domeniul productiei de mobilier si imobilul pe care intentioneaza sa-l construiasca fiind primul sau proiect din domeniul imobiliar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.