Una dintre subsidiarele Wardinon, Wardinon Europe Ltd. va patrunde pe piata din Romania pe domeniul real estate.

Compania Wardinon, cu centrul de activitate in Israel, activeaza si pe pietele din Olanda, Ungaria si Statele Unite. In prezent, societatea detine in Romania 43% dintr-o firma cu un capital social in valoare de 11,6 milioane euro.

Compania va construi un centru comercial de tip mall, suma totala ce urmeaza a fi investita ridicandu-se la aproximativ 25 milioane de euro. Mallul va fi dezvoltat pe un teren cu suprafata de 4,3 hectare, pentru care firma a incheiat un acord de cumparare, pentru 1,8 milioane euro, potrivit publicatiei Globes.

Suprafata totala a centrului comercial va fi de 25.000 de metri patrati si va fi realizat in partea centrala a tarii. Pe piata din Ungaria, compania a dezvoltat mai multe cente comerciale si de curand a cumparat 40% din parcul industrial din Budapesta.

Proprietatea are suprafata de 8,75 acri dintre care 3.400 metri patrati destinati spatiilor de birouri, 6.600 metri patrati pentru hale si cladiri industriale si 7.000 metri patrati pentru parcari. Din inchiriere, compania va obtine 500.000 euro pe an, profitul ridicandu-se la 13,5%.

Compania Wardinon, listata la Bursa din Tel Aviv, opereaza atat pe sectorul textilelor cat si in real estate prin subsidiarele sale, producand textile atat pentru export, cat mai ales pentru piata din Israel. De asemenea este cunoscuta in industria modei, colectiile casei fiind concepute atat pentru vanzarea cu amanuntul, cat si pentru cataloagele de specialitate.

Prezenta pe piata de real estate, Compania si-a indreptat atentia inspre dezvoltarea, construirea, renovarea si managementul proprietatilor pe sectoarele rezidential, cladiri de birouri si centre comerciale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.