Compania de constructii Impact va realiza 4.453 de noi locuinte, in cadrul ansamblurilor rezidentiale Greenfield si Zenit, pana la sfarsitul lui 2008, informeaza un comunicat al companiei remis NewsIn

Ansamblul rezidential Greenfield va fi amplasat in nordul Bucurestiului si va fi alcatuit din 3.800 de locuinte, in vile si blocuri de apartamente. Proiectul se va intinde pe o suprafata de 600.000 de metri patrati. in cadrul ansamblului vor fi construite vile dupa proiectul Wanda al companiei. Modelul are o suprafata de 124,5 metri patrati si dispune de trei dormitoare.

De asemenea, compania va construi in Constanta ansamblul rezidential Zenit, care va cuprinde 653 de locuinte in vile si blocuri de apartamente, pe o suprafata de 81.200 de metri patrati. in cadrul ansamblului vor fi incluse 125 de vile, care vor fi ridicate dupa proiectele Prestige, Junior si Freedom ale companiei.

Vilele de tip Prestige sunt construite individual sau alipite cate doua, au suprafete intre 85 si 197 de metri patrati si dispun de pana la sase dormitoare. Vilele de tip Junior sunt construite in ansambluri de cate cel putin patru, au suprafete cuprinse intre 87 si 136 de metri patrati si dispun de pana la patru dormitoare.

Datorita faptului ca ambele proiecte sunt de mare amploare, compania a organizat, la sfarsitul lui iunie, licitatii pentru incheierea de parteneriate cu alte companii din domeniu, in vederea ridicarii celor doua complexe rezidentiale. Pana in prezent s-a desfasurat selectia companiilor, urmand ca de la sfarsitul lui iulie sa aiba loc analizarea ofertelor tehnico-economice. Compania estimeaza ca va incepe constructia in luna septembrie a acestui an.

Impact SA este o companie din domeniul dezvoltarii de ansambluri rezidentiale, birouri si spatii de depozitare, cotata la Bursa de Valori Bucuresti (BVB)din 1996. Impact a realizat pana in prezent 15 ansambluri rezidentiale.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.