Vinzarile Daciei Logan, modelul ieftin al constructorului francez Renault, sint dezamagitoare in Belgia, informeaza un site local. Filiala belgiana a grupului Renault a vindut doar 100 de masini pe luna, departe de cifra de 200 pe care o preconiza Renault
Logan este o berlina fabricata de Dacia, filiala romana a constructorului Renault, vinduta cu un pret ce incepe de la 5.000 de euro, explica articolul aparut pe site-ul citat. Logan a fost conceputa ca un succesor al Daciei Solenza si al Daciei 1300; aceasta din urma o varianta a Renault-ului 12. Destinata, la origine, pietelor emergente, unde populatia are o putere de cumparare mai mica decit in Occident, Renault a decis in 2005 sa lanseze modelul si in restul Europei.

Desi caietul de sarcini trebuia sa raspunda unor optiuni economice, masina se poate mindri cu o fiabilitate enorma. In acelasi timp insa, potrivit Trends-Tendances, este lipsita in mare masura de publicitate. In plus, concesionarii Renault nu se inghesuie sa "impinga" in fata modelul romanesc, din cauza comisioanelor minime obtinute la vinzare. Pacat - sustin belgienii - deoarece, spatioasa, robusta si fiabila, Logan a facut din pret un veritabil atu. La un cost care porneste de la 7.500 de euro in Belgia, masina constituie o oferta al carei raport pret/prestatii/habitabilitate este inegalabil pe piata.

Sursa: Prezentonline.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.