Apple a adaugat show-urile TV ale Warner Bros. in iTunes stores din S.U.A., dandu-le astfel posibilitatea americanilor sa vada seriile TV precum: sitcom-ul Friends, clasicele desene animate Familia Flintstone, sau desenele sci-fi, The Jetsons , pe iPod-uri.

Repertoriul insa este mult mai bogat, Warner Bros. oferind companiei Apple peste 150 de show-uri televizate. Ele pot fi downloadate la pretul de 1.99 dolari (1.07 lire) pe episod, pretul platit reprezentand vizualizarea nelimitata pentru o perioada de 24 de ore.

"Este un pas important in strategia noastra de distributie digitala", a precizat Simon Kenny, presedintele Warner Bros. Digital Distribution.

Apple anuntase inca din octombrie, anul trecut, ca va vinde videoclipuri si programe televizate prin iTunes store. Anuntul actual vine la o luna dupa ce Warner Brothers a spus ca s-a alaturat firmei de video online, Guba.com , pentru a-si vinde filmele si show-urile TV pe internet.

Primul sezon din Friends va costa 1.99 dolari pentru episod, pe aceeasi linie cu celelalte programe ale site-ului. Distributia din care face parte Jennifer Aniston si Matthew Perry, a capatat o faima globala, cand filmul a fost lansat, in 1994. Un alt desen animat disponibil pentru consumatori este The Jetsons, un show sci-fi facut de Hanna Barbera.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.