Dacia, Daewoo, Audi, Volskwagen, Seat, Skoda, CitroIn, Mitsubishi, Peugeot s-au dat ca painea calda. Vanzarile producatorilor validati au ajuns la 140 de milioane de euro in doar cateva zile

Romanii au luat cu asalt masinile puse la bataie pentru Programul de innoire a parcului national auto. In doar cateva zile de la demararea programului, producatorii validati au cam ramas fara masini. Pana ieri dimineata au fost vandute peste 14.000 de masini din cele 16.500 inscrise in program. Cum pretul mediu al unei masini este de 10.000 de euro, asta inseamna ca vanzarile producatorilor validati au depasit in cateva zile 140 de milioane de euro.

MASINI RAMASE

"Vin oameni zilnic pentru a achizitiona o masina noua prin acest program. Am vandut mai bine de 400 de masini, insa mai avem tot cam atat", a spus Sorescu Nicolae, director economic al societatii Radacini Motors, importator Opel si Chevrolet. "Noi am vandut numai zece masini din cele 19 alocate programului. Avem clienti si pentru celelalte, insa, conform politicii noastre, le vom da lunile urmatoare", a declarat Otilia Constantinescu, consultant vanzari M Car Trading, distribuitor Mitsubishi. De asemenea, mai sunt pentru program masini marca Renault, Opel, Chevrolet, Ford, Fiat, Mazda, Hyundai si Lada.

UNITATI EPUIZATE. "Am epuizat cele 4.576 de unitati pe care le-am primit pentru program. Cererile sunt mult mai mari, insa noi mai facem o lista 'in asteptare>> pentru cazul in care la redistribuire vom mai primi ceva sau pentru cazul in care unii clienti se vor razgandi", a explicat Valeriu Garlea, director de comunicare al Daewoo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.