Daca doriti si aveti calificarea necesara, puteti cumpara o franciza bancara si veti putea astfel vinde produsele standard ale bancii

"Pentru ca o persoana sa obtina franciza Volksbank trebuie sa aiba un plan de afaceri fezabil, sa propuna un spatiu acceptabil, sa aiba experienta de vinzare in zona financiara si cazier curat", ne anunta Catalin Ionescu, director adjunct Volksbank, care sint primele conditii. Partenerii Volksbank vor fi considerati pe piata ca si centre financiare unde persoanele fizice pot accesa toate produsele de baza si serviciile Volksbank. Acestia vor avea responsabilitatea de a vinde produsele standard ale bancii si produsele de baza ale unei companii de asigurari agreate - Generali - si ale VB Leasing. Toti partenerii Volksbank vor avea parte de aceeasi oferta pentru fiecare produs distribuit prin aceasta retea.

De citi bani am nevoie

"Investitia initiala in cazul francizei Volksbank cade in sarcina partenerilor Volksbank si include amenajarea locatiei, utilarea cu birotica, mobilier, signalistica, toate conform standardului Volksbank, precum si achizitionarea unui autoturism care va purta insemnele bancii (aceeasi marca pentru toti partenerii)", mai spune Ionescu in revista "Investitii&Profit". De asemenea, partenerii Volksbank vor avea de platit catre banca o taxa variabila de redeventa, in mod anual, cu exceptia primului an, cind sint scutiti de aceasta obligatie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.