Africa-Israel Europe si New Century Holding vor investi 165 milioane de euro intr-un proiect imobiliar, in zona Bulevardului Timisoara din capitala. Constructiile, un mall si cinci cladiri de birouri vor fi dezvoltate pe un teren cu o suprafata de 120.000 de metri patrati.

"Proiectul va fi construit de catre Cotroceni Park in locul fostei fabrici UMEB, din Bucuresti, care a fost partial demolata. Africa-Israel Europe si NCH detin fiecare cate jumatate din actiunile Cotroceni Park, prin intermediul careia vom realiza mai multe investitii imobiliare in Romania", a declarat ieri Reuven Havar, directorul general al Cotroceni Park, citat de Mediafax.

Primul proiect dezvoltat de companie este Cotroceni Mall o suprafata construita de 170.000 de metri patrati, in prima faza.Pentru aceasta lucrare vor fi alocate investitii de circa 100 milioane de euro.

Spatiul inchiriabil va fi de 60.000 de metri patrati. In faza a doua a proiectului se vor construi inca 24.000 de metri patrati de spatii comerciale, din care 20.000 vor fi destinati inchirierii. Pentru aceasta etapa au fost prevazute investitii de 15 milioane de euro.

"Prima faza a proiectului va fi finalizata la sfarsitul primului trimestru al anului 2008. A doua faza va incepe imediat dupa incheierea primei etape a proiectului", a afirmat Havar.

"Estimam ca mall-ul sa atraga circa 50.000 de persoane zilnic, iar veniturile chiriasilor sa fie in medie de circa 200 de euro pe metru patrat pe luna", a precizat Havar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.