Trustul Intact, detinut de familia Voiculescu, a anuntat ca va lansa pana la sfarsitul anului doua noi posturi TV si un "cotidian de mare tiraj", potrivit unui comunicat al companiei dat publicitatii duminica, 9 iulie.

Compania, condusa de Camelia Voiculescu, fiica liderului Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a lansat la inceputul lunii un canal destinat romanilor din strainatate, Antena International.

"Semnale din piata indica faptul ca cele doua noi televiziuni anuntate de Intact ar putea fi Antena 2 si un post TV pentru copii", a spus analistul media Iulian Comanescu pentru NewsIn.

Antena 2 este proiectul unei televiziuni care va tinti in special publicului masculin, potrivit informatiilor din piata.

Intact sustine ca are "cea mai solida pozitie pe piata mass-media din Romania" si ca valoreaza aproximativ un miliard de euro.

"Nici Antena 1 si nici o alta componenta a trustului Intact nu este de vanzare", a spus presedintele companiei, Camelia Voiculescu, citata intr-un comunicat dat publicitatii duminica pentru a nega zvonurile privind o eventuala vanzare a televiziunii Antena 1.

"Intact este in expansiune", a mai spus Voiculescu. Ea a precizat ca "unicul transfer de actiuni care a avut loc in ceea ce priveste actionariatul trustului de presa Intact a fost cel de la Dan Voiculescu catre fiicele sale Camelia si Corina Voiculescu".

Trustul Intact cuprinde, intre altele, posturile de televiziune Antena 1, Antena 3, Euforia Lifestyle TV (Antena 4) si Antena International, posturile de radio Romantic FM si Metropol FM, cotidienele Jurnalul National si Gazeta Sporturilor, saptamanalul economic Saptamana Financiara si o serie de publicatii de nisa, printre care Felicia si Tango.

Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.