"Urmare a speculatiilor aparute in ultima perioada privind vanzarea postului ANTENA 1, precizez pe aceasta cale ca unicul transfer de actiuni care a avut loc in ceea ce priveste actionariatul trustului de presa INTACT a fost cel de la Dan Voiculescu catre fiicele sale, Camelia si Corina Voiculescu", arata un comunicat din partea Cristinei Niculescu, director comunicare Antena 1.

"Nici Antena 1 si nici o alta componenta a trustului INTACT nu este de vanzare. INTACT este in expansiune, are cea mai solida pozitie pe piata mass-media din Romania, iar valoarea sa la ultima estimare este de aproximativ 1 miliard de euro. Sunt hotarata sa continuu dezvoltarea trustului nostru bazandu-ma in primul rand pe profesionistii care au contribuit la succesul sau. Acestia sunt parte la deciziile privind prezentul si viitorul trustului INTACT si ii asigur in continuare de respectul si transparenta mea", precizeaza Camelia Voiculescu, presedintele trustului de presa INTACT.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.