Opera Plaza este primul hotel de categoria 5 stele construit in municipiul Cluj-Napoca si va fi inaugurat vineri in prezena oficialitatilor locale, transmite corespondentul NewsIn.

Hotelul are 52 de camere, terasa si piscina interioara, sauna, masaj, parcare cu supraveghere electronica, aceste ultime dotari fiind si motivul pentru care Opera Plaza a primit cinci stele.Investitia se ridica la 4,5 milioane de euro, desfasurata pe parcursul a trei ani, iar preturile oferite sunt de la 90 de euro pe noapte, pentru o camera simpla, pana la 140 de euro pe apartament, aceasta oferta fiind valabila pana in luna septembrie.

Tot in toamna, hotelul va emite un numar limitat de carduri de acces care va permite detinatorilor sa foloseasca facilitatile oferite.Constructia hotelului se intinde pe circa 2.500 de metri patrati si a beneficiat de cunostiintele unui designer italian, care a dorit sa ofere atmosfera unei locatii care va gazdui pe viitor si evenimente culturale, combinate cu cele din sfera economica. Imobilul este construit in vecinatatea Operei Nationale din Cluj-Napoca, investitia apartinand familiei Buzoianu, proprietarii fabricii Feleacul.

De altfel, Opera Plaza a fost construita pe o parte din structura de rezistenta a unei foste unitati de productie de bomboane ale fabricii amintite.Opera Plaza este al doilea hotel de cinci stele din Transilvania, dupa Aro din Brasov, si al saselea din tara.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.