Microsoft Corp. a decis deschiderea unui centru logistic in Sofia, acesta urmand sa fie cel mai mare din regiunea Balcanilor. Centrul din Sofia va deservi clientii corporatiei americane din Slovenia, Romania, Moldova, Croatia, Bulgaria, Grecia, Macedonia si Bosnia&Herzegovina.

Anuntul a fost facut de Teodor Milev, CEO Microsoft Bulgaria, care nu a dorit sa ofere detalii suplimentare privind investitia gigantului IT in tara vecina. "Centrul din Bulgaria Centrul a oferi suport pentru clienti, in timp ce serviciul din Bucuresti al companiei va deservi doar partea de programe si licente", a declarat Milev, citat de Xinhua . El a mai declarat ca in viitorul apropiat toate programele software Microsoft vor avea o versiune si in limba bulgara, inclusiv noile versiuni Vista si Microsoft Office 2007, a caror apararitie este programata pentru inceputul anului viitor.

La ceremonia in cadrul careia s-a facut anuntul a fost prezent si prim-vicepresedintele Microsoft, Eric Rudder. Cu aceasta ocazie a fost semnat si un memorandum de cooperare pe termen lung intre Bulgaria si gigantul software.

Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.