Divizia de leasing a Romexterra va contracta imprumuturi in valoare totala de 18 milioane euro prin intermediul a patru banci. Actionarii companiei au aprobat, in data de 18 mai, contractarea unui imprumut de la Unicredit Romania in valoare de sapte milioane de euro, din care echivalentul a 3,5 milioane de euro este utilizabil in lei, si a unui credit de cinci milioane de euro de la Volksbank Romania.

De asemenea, Romexterra Leasing va angaja o linie de credit in valoare de patru milioane de euro de la Bancpost si un imprumut in valoare de trei milioane de euro de la Black Sea Trade&Development Bank. Romexterra Bank controleaza 89,59% din actiunile companiei de leasing, fiind urmata de Petromservice, Grup Servicii Petroliere, cu cate 2,21% fiecare, si altii - 5,99%. Romexterra Leasing are in vedere deschiderea in acest an a 12 birouri in orasele Medias, Satu Mare, Pitesti, Galati, Bistrita, Reghin, Arad, Miercurea Ciuc, Marghita, Targoviste, Deva.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.