Sansa de a cina cu Warren Buffet, presedintele si creatorul concernului Berkshire Hathway, a fost castigata pentru 620.100 de dolari in cadrul unei licitatii in scopuri caritabile organizata pe eBay, informeaza Bloomberg. Castigatorul este un investitor din California, Yongping Duan, care a mai avut in trecut ap'/kfaceri in sectorul electrocasnicelor. Acesta a licitat peste 620.000 de dolari pentru ocazia de a cina cu Warren Buffet, suma fiind a doua ca marime din istoria licitatiilor in scopuri caritabile pe eBay.

Duan poate sa vina insotit de inca sapte persoane la cina care va avea loc intr-un restaurant select din New York, unde castigatorul licitatiei va putea sa il intrebe pe al doilea om din lume din punct de vedere al averii care este filozofia sa de afaceri sau care au fost strategiile care au facut dintr-o fabrica textila aflata in pragul falimentului o afacere de 142 miliarde de dolari.

Pseudonimul utilizat de Duan in timpul licitatiei a fost 'fastisslow', acesta concurand cu alte patru persoane. Banii stransi in urma acestei licitatii vor fi donati Fundatiei Glide din San Francisco, care cu un buget anual de 12 milioane de dolari ofera nevoiasilor 700.000 de mese pe an precum si alte servicii de asistenta sociala. Duan a declarat ca "banii nu au fost platiti pentru cina in sine ci in scopuri caritabile", adaugand ca suma va fi oferita din fondurile fundatiei caritabile Enlight fondata de familia sa.

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.