Raiffeisen Asset Management, societatea specializata in administrarea investitiilor a Raiffeisen Bank, a lansat astazi primele doua fonduri deschise de investitii: Raiffeisen Prosper si Raiffeisen Benefit.

Raiffeisen Bank urmeaza astfel tendinta altor banci de pe piata de a intra pe piata fondurilor mutuale pentru a atrage si prin aceste produse resurse financiare de pe piata.

Potrivit lui Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank, investitia estimata in aceste doua fonduri este de 17 milioane de lei (4,7 mil. de euro).

Politica de comisioane utilizata de Raiffeisen Asset Management in cazul celor doua fonduri este foarte atractiva, precizeaza oficialii Raiffeisen. Astfel, cele doua fonduri de investitii vor incuraja investitiile pe termen mai lung de un an si sa descurajeze investitiile speculative care urmaresc oscilatii pe termen scurt ale pietei. In cazul Raiffeisen Prosper, comisionul de rascumparare va fi de 5% pentru titlurile de fond tinute mai putin de 3 luni, 2,5% pentru titlurile tinute intre trei luni si un an si 0 pentru titlurile pastrate mai mult de un an.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.