Constructorul de automobile Tata Motors a anuntat ca intentioneaza sa introduca in productia de serie modelul RS 1 Lakh, care va fi cea mai ieftina masina

Presedintele Tata Motors, Ratan Tata, a declarat ca noul model care va fi disponibil spre vinzare in India va putea fi comercializat contra sumei de 2.400 de dolari, jumatate din pretul oferit de principalii competitori ai companiei pentru cele mai ieftine modele ale lor.

"Milioane de indieni care nu-si permit in prezent mai mult de un scuter sau o motocicleta vor putea deveni astfel proprietarii unui autoturism", a afirmat presedintele companiei indiene.

In acest scop, a fost deja infiintata o uzina de productie in Bengalul de Vest, fiind prima fabrica deschisa de Tata Motors in acest stat indian. Investitia in realizarea acestei unitati de productie se cifreaza la 250 de milioane de dolari, in timp ce numarul de noi locuri de munca create va ajunge la 12.000.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.