Anchor Grup, compania care a detine centrele comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania, si Summa, companie internationala de constructii, anunta parteneriatul pentru constructia a doua complexuri rezidentiale pe piata romaneasca, “InCity Residences” si “Emerald Residences”.

Parteneriatul Anchor Grup si Summa va incepe prin construirea a doua complexuri rezidentiale localizate in zone centrale a Bucurestiului. Companiile vor lansa oficial proiectele in luna septembrie, cand vor incepe, de asemenea, si vanzarile apartamentelor in aceste complexuri rezidentiale, anunta un comunicat emis astazi de Anchor Grup.

"Proiectele dezvoltate de catre Anchor si Summa vor aduce o diferenta pe piata rezidentiala din Bucuresti, diferenta data de amplasarea acestora in locatii centrale, arhitectura moderna, finisajele efectuate la comanda si de inalta calitate. Aceste complexuri rezidentiale vor oferi bucurestenilor un mediu de viata linistit si sigur, in inima orasului", a declarat Burcu Karasoy, director de marketing al Anchor Grup.

Unul dintre proiecte este situat pe Calea Dudesti, la cateva minute de Bucuresti Mall, Piata Alba Iulia si Piata Unirii, si va avea aproximativ 500 de apartamente. Complexul rezidential se va numi "InCity Residences" si va fi format din patru cladiri cu 17 etaje, cu o arhitectura moderna si va pune la dispozitia rezidentilor sai facilitati precum: centru de fitness, gradinita, precum si spatii verzi si parcuri, combinand astfel viata de oras si cea sociala cu cea in mijlocul naturii.

Numarul camerelor va varia de la garsoniere pana la apartamente cu cinci camere, dar va oferi si apartamente tip duplex. Suprafetele apartamentelor sunt extrem de variate, pentru ca oferta sa fie cat mai adaptata cerintelor clientilor. Constructia "InCity Residences" va incepe in luna august a acestui an si se va finaliza in prima jumatate a anului 2008. "InCity Residences" va oferi locuitorilor Bucurestiului apartamente de foarte buna calitate la preturi accesibile.

Celalalt proiect dezvoltat de catre Anchor Grup si Summa se numeste "Emerald Residences" si este localizat in zona Floreasca. Complexul rezidential ofera un stil de viata relaxant in inima orasului, o combinatie intre apartament, vila si conceptul de penthouse.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.