Incepand de la 1 august 2006, ING Bank Romania va avea o noua conducere

"La sfarsitul celor 3 ani de mandat la conducerea ING Romania, a venit momentul intoarcerii in Amsterdam, pentru un nou mandat. De curand, am fost investit in functia de Director de Program in cadrul managementului serviciilor pentru corporatii, ING Amsterdam, a declarat fostul presedinte al ING Romania, Dirk Serbruyns, intr-un comunicat emis de reprezentantii ING.

In Romania am inceput activitatea ca presedinte al celor doua divizii integrate: banca si asigurari. Ulterior, pe masura ce activitatea s-a extins in ambele sfere, ING a decis sa investeasca in fiecare structura separat, evoluand catre formule de management autonome.

Astfel, din martie 2006, ING Asigurari de Viata are propriile functii de suport, dedicate operatiunilor specifice asigurarilor. E randul bancii sa urmeze aceeasi evolutie. Activitatile de banca pentru corporatii si banca pentru persoane fizice vor ajunge la noi dimensiuni, cu o cuprindere din ce in ce mai mare ca retea si servicii. De aceea, pentru a acorda fiecarui segment in parte deplina putere de actiune, am ales o noua formula de management:

De la 1 august 2006, misiunea ING Bank in Romania va fi continuata de actualul Director General Adjunct al ING Bank, Misu Negritoiu, care va deveni Director General al ING Bank Romania si Presedinte al Comitetului de Tara al ING Romania.

In cei 12 ani pe piata bancara din Romania, ING a format si consolidat expertiza bancara locala, pregatind-o pentru acest moment. Sunt mandru ca eu voi avea rolul de a preda stafeta colegilor mei din Romania. Inca o dovada a increderii pe care ING o acorda potentialului local.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.