Luxury Department Store Bucharest, primul mall de lux din Romania, mai are de asteptat. Motivul? Camelia Voiculescu s-a retras din afacere.

Cel mai mare proiect de investitii de lux din Romania, mall-ul Luxury Department Store Bucharest, a fost aminat din cauza retragerii Grupului Grivco din afacere, sustin reprezentantii CPP Management Consultants Ltd, companie care ofera consultanta in acest domeniu, implicata si ea in proiect.

Pierderea este estimata la aproximativ 11 milioane de euro numai daca se ia in calcul primul an de functionare, la aceasta adaugindu-se faptul ca multe branduri de lux din lume si-au aminat intrarea pe piata autohtona. In cadrul mall-ului urmau sa-si deschida reprezentante marci precum Salvatore Ferragamo, lider in domeniul accesoriilor, Armani, Valentino. "Erau aproximativ 30 de branduri de lux care-si dadusera acordul sa isi deschida magazine in Luxury Department Store. Piata a avut astfel foarte mult de suferit, imaginea creata in fata investitorilor care doresc sa vina in Romania fiind extrem de negativa’’, sustine Oliver Petcu, Managing Partner la CPP.

Mentionam ca una dintre companiile de investitii din cadrul holdingului Grivco trebuia sa dezvolte acest proiect, urmind sa opreze si o parte din francizele caselor internationale de lux ce trebuiau sa fie prezente in cadrul mall-ului. Constructia magazinului trebuia sa inceapa in primavara acestui an, finalizarea lucrarilor fiind programata pentru februarie 2007. Pina la inchiderea editiei, Camelia Voiculescu, actionar la Grivco si una dintre persoanele implicate in acest proiect, nu a putut fi contactata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.