Autoliv , producatorul suedez de sisteme de siguranta auto a incheiat un contract de 600 milioane de dolari in ceea ce priveste furnizarea de centuri de siguranta unui important constructor auto, titreaza Houston Chronicle.

Contractul are o durata de sapte ani, o parte din productie urmand sa fie realizata in Romania. Acestea vor fi produse si in tari precum China, Polonia, Ungaria si Mexic.

Autoliv se asteapta sa faca fata procesului de productie cu resursele existente, insa au refuzat sa comenteze care vor fi efectele financiare pe termen lung. "Noi obisnuim sa previzionam doar ceea ce se intampla cu un trimestru inainte," afirma Mattias Stenberg, un oficial al companiei.

Acesta a adaugat ca grupul auto cu care a fost incheiat contractul este un client puternic al Autoliv, dar a refuzat sa dezvaluie identitatea companiei.

Compania a anticipat, la sfarsitul lunii aprilie, o scadere a vanzarilor din cel de-al doilea trimestru, in contextul reducerii productiei in Europa de Vest.

Pe piata romaneasca, firma Autoliv livreaza centuri de siguranta pentru toate modelele Automobile Dacia, dar si pentru modelul Cielo produs de Daewoo Automobile.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.