"Ne-am alaturat celei mai mari firme de avocati din lume ca o urmare naturala a relatiei profesionale excelente pe care am dezvoltat-o in ultimii 5 ani", a declarat Daniel Badea, Managing Partner al biroului din Bucuresti. inca din 2002 cand am creat firma ne-am concentrat pe implicare in tranzactii multinationale, in multe din ele lucrand impreuna cu Clifford Chance".

Daniel Badea si Nadia Georgescu, partenerii Clifford Chance in Bucuresti, sunt o prezenta marcanta a comunitatii de afaceri din Romania si au o reputatie profesionala remarcabila in tranzactii internationale. Daniel Badea e specializat in tranzactii bancare si pe piata de capital, in timp ce Nadia Georgescu acopera M&A, investitii de private, equity si real estate.

"Suntem incantati ca echipa din Bucuresti a devenit parte a firmei noastre. Noul nostru birou din Bucuresti va reprezenta un punct de plecare pentru dezvoltarea prezentei Clifford Chance in regiune si va imbunatati capacitatea noastra de a asista clientii globali care au interes in Europa de Sud Est", a explicat Michael Cuthbert, Managing Partner in Clifford Chance pentru Europa Centrala si de Est.