Operatiunile bancare prin intermediul internetului nu mai sunt o noutate. Pe langa faptul ca permit clientilor sa isi acceseze contul din orice colt al lumii, serviciile de Internet-banking presupun si o reducere a tarifelor operatiunilor efectuate fata de cele practicate la ghiseele bancilor. Cu toate acestea, se pare ca mai este nevoie de timp pana ce piata din tara noastra va capata incredere deplina in platile prin intermediul instrumentelor electronice de plata la distanta.

Reprezentantii bancilor raman insa, optimisti in ceea ce priveste cresterea numarului de utilizatori. Facilitarea accesului la internet, campaniile de informare sustinute de banci, dar si consolidarea increderii clientului care nu mai primeste chitanta palpabila in momentul in care efectueaza o plata sunt principalii factori pe care bancile le iau in calcul cand vorbesc despre estimari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.