Romexpo Bucuresti isi extinde suprafata expozitionala cu circa 12.000 metri patrati, prin constructia unui pavilon ce se va uni cu alte trei pavilioane, a precizat vineri, presedintele Romexpo, George Cojocaru.

Extinderea complexului expozitional Romexpo se va face cu investitii de circa 5-6 milioane euro, noul pavilon realizandu-se pana in luna martie 2007, informeaza Rompres.

Modernizarea Romexpo va continua cu climatizarea si a celor doua pavilioane care au ramas neclimatizate, pavilionul central fiind singurul sector care nu se climatizeaza, din cauza costurilor mari ce se impun pentru a monta aparate de aer conditionat pe o suprafata foarte mare, potrivit afirmatiilor facute de George Cojocaru.

Pentru urmatorii ani, politica de modernizare a complexului expozitional Romexpo mai presupune investitii de circa 30-40 milioane euro, care vor asigura extinderea suprafetei expozitionale la aproape 100.000 metri patrati. in prezent, Romexpo detine o suprafata expozitionala de circa 50.000 mp.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.