Compania Romstal Leasing a finantat in primele cinci luni ale anului 2006 peste 1.700 de contracte de leasing in valoare de 52,2 milioane de euro, in crestere cu 140% fata de aceeasi perioada a anului 2005.

Romstal Leasing a atins o cifra record in luna mai a acestui an, fiind incheiate 480 de contracte de leasing in valoare de 15 milioane de euro, informeaza Rompres. Recordul trecut, in valoare de 10 milioane de euro, a fost inregistrat in luna octombrie 2005, in urma Salonului International Auto Bucuresti.

In primele cinci luni ale anului 2006 Romstal Leasing a incheiat peste 350 de contracte de leasing instant, valoarea acestora reprezentand 7% din totalul finantarilor companiei.

'Leasingul instant este singurul produs financiar din Romania care ofera raspunsul la o cerere de finantare pe loc, on-line, pe baza Codului Unic de inregistrare al companiei care aplica. in acest an intentionam sa dezvoltam acest produs, astfel incat la sfarsitul anului leasingul instant sa detina o cota de 15 la suta din totalul finantarilor Romstal Leasing', a declarat directorul de marketing al Romstal Leasing, Ionut Chirila.

2,1 milioane de euro in trei luni de imobiliare

In portofoliul companiei autoturismele detin 42%, motocicletele 2,5%, echipamentele 5%, vehiculele comerciale usoare si grele 47%, iar leasingul imobiliar 3,5%. In trei luni de la lansarea leasingul imobiliar, Romstal Leasing a incheiat contracte in valoare de 2,1 milioane de euro.

In 2005, Romstal Leasing a inregistrat o cifra de afaceri de 40,7 milioane de euro si a incheiat contracte de leasing cu o valoare totala de 72 milioane euro. In noiembrie 2005 Romstal Leasing a devenit societate pe actiuni, avand un capital social de 6.040.000 RON. Romstal Leasing detine o retea de 15 birouri teritoriale localizate in Arad, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara, iar din luna aprilie si in Focsani.

Romstal Leasing S.A. are o experienta de peste opt ani pe piata romaneasca si ocupa locul al cincilea in topul societatilor de leasing din Romania intocmit de ASLR (Asociatia Societatilor de Leasing din Romania). Romstal Leasing S.A. finanteaza in sistem leasing financiar si operational autoturisme, autoutilitare, motociclete, vehicule comerciale grele, echipamente si imobile.

Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.