Din septembrie vor demara lucrarile la proiectul Dambovita Center, actuala Casa Radio, care va fi transformata intr-un mega-complex comercial
Acesta va cuprinde un hotel de cinci stele, shopping mall, birouri, rezidente, un spital particular si o parcare de 2.500 locuri. In prezent, Autoritatea publica a concesionat dreptul de folosinta pe 49 de ani asupra cladirilor existente catre compania de Proiect Dambovita Center SRL, iar valoarea minima a investitiei va fi de 130 milioane USD. Lucrarile la Casa Radio vor demara in trei etape.

In perioada septembrie 2006-noiembrie 2007 vor fi construite shopping mall, birouri, parcare, wellness center, valoarea de investitie fiind de aprox. 90 mil. euro; in perioada septembrie 2006-noiembrie 2008, se va desfasura constructia hotelului (aprox. 300 camere, un cazinou, 3 restaurante, un centru conferinte) si a rezidentelor, valoarea investitiei aprox. 75 mil.euro; intre iunie 2008-iunie 2009 este prevazuta constructia spitalului particular, avand o valoare de investitie de 9 milioane euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.